Midtjysk U/17-pokalvinder: Det var super fedt

Fredag sikrede FC Midtjyllands U/17-hold sig dette års jyske pokaltitel, da Ulvene slog Vejle med 4-1. D’ BOLD har talt med målscoreren til 2-0, https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Tengstedt, om pokaltriumfen.

Det var FC Midtjylland, der var ovenpå i fredagens pokalfinale i Givskud mod U/17 Ligaens 10. plads, Vejle Boldklub. Halvlegs inde i kampen gjorde Gustav Kjeldsen det til 1-0 for midtjyderne, inden Tengstedt fordoblede føringen fra kanten af feltet kort efter – og da Nicolai Damkjær blot få minutter senere så fuldendte Ulvenes gyldne fem minutter og udbyggede til 3-0 efter en hjørnesparkskombination, var pokalen så godt som sikret. For https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Tengstedt og resten af FCM-holdet var det naturligvis dejligt, at alt spillede i pokalfinalen.

– Det var super fedt. I pokalfinalen spillede vi næsten kun med førsteårs-U/17’ere og en enkelt U/15-spiller, så det er selvfølgelig dejligt for os at vinde en pokalfinale og samtidigt så overbevisende, fortæller https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Tengstedt, der tidligere har spillet i Viborg, til D’ BOLD.

Tengstedt fik som nævnt ovenfor en afgørende rolle i pokaltriumfen, da han sparkede den vigtige 2-0-føring ind, og da offensivspillerens scoringssnit ikke har været prangende denne sæson, var det en smule forløsende at score netop i pokalfinalen.

– Det er altid dejligt at score. Jeg har ikke scoret i Pokalen eller Ligaen før sidste kamp mod Esbjerg (i onsdag, red.), hvor jeg scorede mit først U/17 Liga-mål i en utrolig vigtig kamp, og så betyder det også meget at score i en pokalfinale og endda til 2-0. Det var super fedt.

FC Midtjyllands U/17-hold skulle i sæsonens indledning bruge lidt tid på at spille sig sammen, og det kostede i U/17 Ligaens mesterskabskamp, hvor FC København hurtigt stak af, men FCM’erne kunne altså tage revanche med pokaltriumfen.

– Vi var et nyt hold, der kom fra mange steder i Danmark, og vi skulle lige lære hinanden at kende, og så viste FCK tidligt i Ligaen klassen ved bare at vinde en masse kampe. Så det er selvfølgelig utroligt dejligt at vinde pokalfinalen, hvilket jeg også synes, vi fortjener, fordi vi har spillet en god pokalturnering. Så det betyder meget, forklarer https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Tengstedt, der ikke køber præmissen om, at pokalturneringens ’vind eller forsvind’-koncept gør en sådan triumf større end en Liga-titel.

– Nej det synes jeg ikke, man kan sige. Jeg vil sige, at det er federe at vinde ligaen, konstaterer han.

FC Midtjylland vandt i dag bronze i U/17 Ligaen, da AaB ikke formåede at besejre FC København.

In this article