FCN U/17 tager sølv med gigantisk sejr over Randers

Kampen om sølvet viste sig vigtigere end kampen for 11. pladsen, da FC Nordsjælland slog Randers med 9-0 i U/17 Ligaen.

I lørdagens ungdomskampe på Right to Dream Park kunne både U/17- og U/19-holdet fra FC Nordsjælland sikre sig sølvet i henholdsvis U/17 og U/19 Ligaen – og gæsterne fra Randers blev ikke skånet på den mission. Således vandt U/17-holdet hele 9-0, inden U/19-mandskabet fulgte trop med en 8-0-sejr.

Det var dog kun U/19-drengene, der fik hængt medaljer om halsen, for i U/17 Ligaen kan AaB reelt set stadig nå at overhale FC Nordsjælland på andenpladsen – det kræver blot en sejr på 22 mål over ubesejrede FCK.

Allerede i første halvleg var U/17-kampen FCN og Randers i mellem afgjort for længst. Således viste måltavlen efter de første 40 minutter hele 5-0 efter en første halvleg, der bød på flere flotte mål. Foruden en scoring efter hjørnespark var det gennemgående for Tigrenes mål, at der blev spillet hurtige afleveringer i mellemrummet og derefter afsluttet med kølige afslutninger, der ikke blev banket ind men snarere lagt stille, køligt og velplaceret ind bag Randers-keeperen.

De mange mål fordelte sig mellem Andreas Olsen, der lavede tre kasser, Christian Jensen, der blev dobbelt målscorer, og Nicklas Struck Jakobsen, Magnus Wørst, Nikolai Frederiksen og Joachim Rothmann, der alle scorede et enkelt gang.

Med det enorme nederlag slutter Randers’ U/17-hold på U/17 Ligaens 13. plads. Det er andet år i træk, FC Nordsjælland vinder sølv i landets bedste U/17-række.

In this article