Fynsk angrebstalent skifter til Middelfart

20-årige Anders Thomsen er vejet og fundet for let i OB. Den talentfulde angriber fortsætter karrieren på Fyn og skifter til 2. divisionsklubben Middelfart.

Siden tiden som ungdomsspiller har Anders Thomsen haft et indiskutabelt talent. I FC Fyn, da det endnu fandtes, var han en af klubbens helt store stjernefrø og en af dem, som man forventede sig meget af.

I 2012 skiftede Thomsen til OB, hvor han hurtigt blev en fast bestanddel af klubbens U/19-hold, hvilket i sommeren 2014 udmundede sig i en superligakontrakt til den energiske angriber.

I dag, to år senere, må Anders Thomsen dog sande, at han aldrig blev en succes i OB. De Stribede valgte ikke at forlænge angriberens kontrakt, som udløb denne sommer, og her så Middelfart sit snit til at tilknytte den 1,85 meter høje offensivspiller.

Umiddelbart virker skiftet som et skridt ned i karrieren for Thomsen, men det er måske så meget sagt. Middelfart har nemlig store ambitioner for fremtiden og satser på at blive mere ambitiøse og professionelle. Klubben har for nyligt opgraderet træningsmængden, så man fra den kommende sæson har fire og ikke, som tidligere, tre ugentlige træningspas. Om signingen af Anders Thomsen siger Middelfarts sportschef, Lars Mejnert således i en pressemeddelse:

-Anders er en seriøs og målrettet spiller, som passer perfekt ind i vores planer om, at skabe et endnu mere seriøst og professionelt setup og træningsmiljø. Anders er hurtig, gennembrudsstærk og god til de dybe løb, og besidder ligeledes en god cocktail af ‘vildskab’ og vindermentalitet, som vi vægter rigtig højt i Middelfart Boldklub.

Anders Thomsen nåede at spille tre kampe for OBs førstehold og har desuden spillet otte ungdomslandskampe for Danmark.

In this article