HB Køge siger farvel til ung trio

Jakob Pind, Malte Sjørslev og Michael Broni blev i sommeren 2015 rykket op i HB Køges førsteholdstrup, men efter et år med begrænset spilletid går svanerne og de tre unge spillere nu hver til sit.

HB Køge er ikke bange for at satse på ungdommen, og der kan efterhånden ikke herske meget tvivl om, at der bliver udført et flot stykke talentarbejde i Køge, Herfølge og omegn. I klubbens bestræbelser på at vende tilbage til Superligaen har der dog ikke været plads til tre af de spillere, man i fjor belønnede med en plads i førsteholdstruppen.

For midtbanespilleren Malte Sjørslev blev det blot til to optrædener i Bet25 Ligaen, men værre var det for Jakob Pind, som kun fik en enkelt kamp i den sorte og blå trøje, mens Michael Broni slet ikke nåede at debutere i landets næstbedste række. Derfor er det ikke den store overraskelse, at HB Køge ikke forlænger samarbejdet med trioen:

-Der er tale om tre talentfulde og meget dedikerede unge spillere, der har brug for spilletid. Den kan vi ikke umiddelbart give dem meget af her i klubben, så det er bedst for alle, at de kommer videre og finder en klub, hvor de kan tage næste skridt i deres udvikling. Jeg vil gerne sige dem alle stor tak for deres indsats, siger sportsdirektør Per Rud til hbkoge.dk

I denne sæson har de tre talenter, alle født i 1996, spillet hovedparten af kampene for HB Køges mandskab i U/19 divisionen. Her er det gået straks bedre. Alle tre spillere er kommet på måltavlen, og Michael Broni endda hele fem gange.

Hvor Pind, Broni og Sjørslev i fremtiden vil være at finde, skal være usagt.

In this article