Hurtige scoringer sikrede flot sæsonafslutning for U/19-ulvene

FCM U/19 scorede to hurtige mål i deres opgør mod Silkeborg, og det kom SIF-holdet aldrig helt efter, og endte med at tabe kampen.

Mads Døhr Thychosen og Kristian Kirks Riis havde inden for de første ti minutter scoret til henholdsvis 0-1 og 0-2 for FC Midtjylland U/19, da de i sæsonens sidste besøgte Silkeborg IF U/19.

FCM havde allerede sikret sig mesterskabet før lørdagens kamp, og havde derfor ikke meget at spille om. Men det havde de så alligevel. For sidste år slog de pointrekorden i U/19 Ligaen, da de vandt den efter at have optjent 55 point. Og med en sejr over Silkeborg, kunne de slå deres egen rekord og nå op på 56 point. Og det gjorde de så.

Silkeborg fik kæmpet sig lidt ind i opgøret inden pausen, og fik skabt et par mindre chancer. FCM måtte efter 38 minutter skifte Samson Onomigho ind i stedet for Frank Onyeka, der måtte forlade banen med en skade.

Godt 13 minutter inde i anden halvleg fik Jeppe Okkels reduceret til 1-2 for hjemmeholdet, men det var ikke nok. For kun fem minutter senere kunne Silkeborg-spillerne se Midtjydernes Samson sparke bolden i nettet til 1-3.

– Vi slutter sæsonen af blandt de seks bedste i Danmark, og det kan vi være stolte af i SIF, siger Silkeborg U/19’s træner, Dennis Pedersen og fortsætter:

– Det var også sidste kamp i dag for mange af vores årgang 97 og 96 og her gælder det for alle, at de har ydet en kæmpe indsats og været med til, at vi har et godt træningsmiljø igennem mange år. Jeg synes, at det er nogle super seje drenge, der forlader SIFs talentafdeling. Det vil jeg gerne takke dem alle for og jeg ønsker dem det bedste i fremtiden.

FCM’s træner var lidt mere fortrøstningsfuld efter kampen, og er allerede sikker på, at ni spillere fra hans hold skal op på Superligaholdet til næste sæson.

– Det har været en fantastisk sæson, hvor vi har lært rigtig meget af især de internationale kampe. Dem har vi virkelig været gode til at bruge, når vi skulle spille U19-liga, hvilket har hjulpet os her sidst på sæsonen, siger Kenneth Andersen efter kampen.

In this article