Jacob Buus: Vi klarer os uden Falk

Embed from Getty Images

Her på D´BOLD har vi snakket med den “nye” OB-spiller Jacob Buus, der er blevet hentet op fra U/19-truppen i Odense. Den 19-årige OB-spiller glæder sig til at vise hvad han kan i den stribede trøje.

Mens vi venter på den nye sæson 2016/17 i Superligaen, har vi her på D´BOLD snakket med den nyligt oprykkede OB-back, om hans tid i klubben, indtil nu, og de nye udfordringer der venter ham på et højere niveau i den bedste danske række.

– Det er kæmpestort, det er noget jeg har drømt om siden jeg for første gang var på stadion og se OB spille, siger Buus til D´BOLD.

Som ny spiller i truppen – som der i OB er en del af – skal man ud at bevise hvad man kan. Og Buus selv glæder sig til den nye tid i den stribede trøje og til at vise Kent Nielsen hvad han kan bidrage med.

– Jeg vil selvfølgelig gerne spille, men for at komme til det er der nogle ting man skal arbejde på. Så vil jeg arbejde hårdt på at forbedre mig på nogle af de ting som træneren (Kent Nielsen, red.) siger jeg skal arbejde på, og så ellers være tålmodig og gribe chancen når den byder sig, tilføjer Buus.

Som man ved drager OB-stjernen Rasmus Falk til FC København, så nye kreative kræfter skal der til truppen. Og mange nye spillere, bl.a. tre fra AaB, er der kommet til klubben, men Buus er sikker på at fynboerne nok skal klare den uden Falk.

– Jeg syntes når vi ser på det hold vi har nu, har vi nogle rigtige gode spillere og mange unge gode spillere med et mix af ældre og mere rutineret. Det bliver selvfølgelig svært at erstatte en spiller som Rasmus Falk, men vi må gøre hvad vi kan. Jeg er sikker på at vi nok skal klare os uden! Vi har andre der vil tage over og fylde hans rolle ud, siger Buus om den nye trup.

Den nye spil-struktur er også en af de nye tilføjelser i Superligaen. Hvordan tror Buus, at det vil komme til at påvirke klubbens chancer?

– For mig spiller det ikke den store rolle. Vi går ind til hver kamp med tanken om at vi vil vinde og hvis vi vinder vores kampe, så skal vi nok få en flot placering. Og så håber vi selvfølgelig på at være i den rigtige ende af tabellen når slutspillende starter, siger han.

Et kapitel afsluttet – et nyt startet. Hvordan ser Buus tilbage på sine ungdomsår i OB?

– Det har været en fantastisk og sjov tid, jeg har nydt at være ungdomsspiller i OB og generet at være ungdomsspiller. Nu er det et overstået kapitel og jeg ser frem mod nye udfordringer. Jeg synes at jeg kan bidrage med fart, jeg er hurtig og kan løbe mange meter. Samtidig arbejder jeg hårdt til træning og yder altid mit bedste.

Vi glæder os til at se Buus i aktion, forhåbentligt allerede i denne sæson og måske allerede i åbningskampen mod Silkeborg IF den 15. juli når den nye sæson skydes i gang.

 

 

In this article