KD&C afholder DM i Keeper Battle

KD&C afholder i weekenden fra den 25. til den 26. juni DM i Goaliewar.

Den 25. og 26. juni 2016 afholder Keepers Development & Coaching Danmarksmesterskab i Keeper Battle, også kendt som GoalieWar, for alle unge målmænd fra U/9 til U/19.

– DM i Keeper Battle er 1 mod 1 – eller double 2 mod 2 – keeper mod keeper på enten 7 eller 11 mands mål. Det er et super sjovt og kamprelateret spil, der udfordrer keepere på alle niveauer. Der spilles på tid, så selv en kamp på kort tid, kan sagtens være meget krævende. Der stilles store krav til teknik med fødderne som keeper, og en hel del god mentalitet og taktisk forståelse – specielt hos de lidt ældre, siger Dan Petersen, som er headcoach hos KD&C, om spillet.

KD&C rejste sidste år til England med en masse af deres keepere, hvor de deltog i GoalieWar, hvorfra de kender til dettes koncept, som de nu indfører i Danmark.

Her oplevede danskerne ikke kun en ny fodboldkultur, men kunne også se sig selv være bedre og på forkant mod den engelske målmænd. KD&C-keeperne havde flere opture, hvor mange nåede til semifinaler og finaler i arrangementet. Christoffer Petersen vandt blandt andet i sin årgang.

Både drenge og piger er velkomne til at tilmelde sig hos KD&C, og der er lige nu omkring 50 tilmeldte målmænd. Det hele finder sted i Virum-Sorgenfri Boldklub.

In this article