Mads Lyng ny U/19-træner i AC Horsens

AC Horsens skrev onsdag under med en ny cheftræner til klubbens U/19-mandskab, da Mads Lyng blev tilknyttet på en 1-årig kontrakt. Mads Lyng har de seneste to år stået i spidsen for U/17 Liga-holdet i Randers, men nu er han altså klar til at overtage U/19-hold fra næste sæson i Horsens, hvor han ligeledes var tilknyttet inden Randers-tjansen.

– Efter jeg stoppede i Randers FC, brugte jeg alle kræfter på at se mig omkring for at finde ud af, hvad der var interessant og muligt. Mange klubber har besætningen på plads på nuværende tidspunkt, blandt andet AC Horsens, men der opstod alligevel en mulighed på U/19-holdet, og det er netop et af mine mål at arbejde med U/19 for at nå mit langsigtede mål om at arbejde med senior, så det passede perfekt. Min mavefornemmelse er helt rigtig på nuværende tidspunkt, hvor klubben også er tilbage i Superligaen, fortæller Mads Lyng, der desuden glæder sig til at arbejde sammen med Kim Øyan, Christian Hansen og Jesper Matz.

Mads Lyng glæder sig over at vende hjem til Horsens og mener, at han har udviklet sig godt som træner i Randers.

– Det betyder rigtig meget for mig at være tilbage i AC Horsens, hvor jeg glæder mig til at udvikle mig som træner. Jeg har et stort kendskab til klubben og spillerne og en forståelse af, hvordan vi arbejder for hinanden, og jeg ser frem til at være med til at skabe en endnu bedre kobling til førsteholdet, lyder det fra Mads Lyng til AC Horsens’ hjemmeside.

Netop koblingen mellem U/19-holdet og førsteholdet er også, hvad AC Horsens’ talentchef, Keld Erik Sørensen, fokuserer på. Han jubler desuden over, at en af klubbens tidligere trænere vender hjem.

– Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes for at os at tilknytte en af vores tidligere trænere, der har fået ligaerfaring efter to år i Randers FC. Mads Lyng kender vores setup og var med til at bygge ”den gule tråd” op sammen med de øvrige trænere, så han kender klubben, vores værdier og filosofi. Vi har en ambition om at blive Danmarks bedste B-licensklub, og den ambition skal vi blandt andet indfri i samarbejde med Mads Lyng, der er en seriøs og dygtig træner. Med ansættelsen af Mads Lyng og forlængelsen af Kim Øyan ser jeg det som et super godt setup for os, hvor de sammen skal være med til at sikre en endnu bedre overgang fra ungdom til senior for vores egne spillere. Det er altid dejligt at kunne byde en af vores ”gamle” trænere velkommen tilbage, siger Keld Erik Sørensen til achorsens.dk.

Den Gule Fares ældste ungdomshold blev i den netop færdigspillede sæson blev nummer fem i U/19 Divisionen, der er landets næstbedste række.

In this article