Tidligere PSV-dansker til FCK

910x510_mathiasbonde
Foto: Instagram

18-årige Mathias Bonde, der netop er vendt hjem fra Eindhoven, fortsætter karrieren i mesterklubben FC København.

Det blev aldrig til den store succes i Phillips-klubben PSV Eindhoven, hvor han i sin tid i klubben tilbragte sin tid på ungdomsholdene, senest på U/19-holdet. Den tidligere AGF´er vender derfor nu igen hjem efter en to års periode i den hollandske storklub.

Læs også: Ung dansker færdig i Holland

Mathias Bonde skal i denne sæson spille på københavnernes School of Excellence U/19-hold. Tidligere på ugen vendte hans holdkammerat i PSV, Lasse Mikkelsen også hjem fra den hollandske storklub, hvor han strøg til Esbjerg i den anden del af landet.

Talentfulde Bonde er noteret for 12 U-landskampe

https://www.instagram.com/p/BHRjv9dAEFN/?taken-by=thebonde

In this article