Medaljerne fordelt i U/17 Ligaen

Mens FC København har kunnet kalde sig U/17 Liga-mestre længe, blev henholdsvis sølv- og bronzemedaljerne først fordelt lørdag.

Vandt AaB lørdag med 22 mål over ubesejrede FC København, kunne nordjyderne spille sig op på andenpladsen i U/17 Ligaen, hvor alle hold med undtagelse af FCK og Brøndby har spillet sæsonens sidste kamp.

Lykkedes det bare AaB at slå københavnerne, ville de kunne hænge bronzemedaljer om halsen, men da AaB’erme som alle andre i denne sæson ikke formåede at besejre FCK i lørdagens U/17 Liga-kamp, som derimod endte 1-1, tog FC Nordsjælland sig af sølvet og FC Midtjylland sig af bronzen.

Mange hold har i løbet af sæsonen været en del af U/17 Ligaens subtop, mens ingen har kunnet true FCK. For bare fem runder siden lignede det, at HB Køge kunne nå fjerdepladsen, men med sidste spillerunde overstået står det nu klart, at FC Nordsjælland vinder sølvet, hvilket farumgenserne var nogenlunde sikre på efter deres 9-0-sejr over Randers i sidste weekend. FC Midtjylland derimod skulle sætte deres lid til, at FC København forblev ubesejrede også efter AaB-kampen, for at bronzemedaljerne kunne komme i hus.

Det er andet år i træk, at Tigrene fra Farum vinder sølv i U/17 Ligaen, men det holdt hårdt i denne sæson, hvor kun ét point adskilte nordsjællænderne, midtjyderne og derefter AaB.

Kigger man længere nede af tabellen, falder det i øjnene, at AGF lige akkurat lykkedes med at spille sig op i tabellens øverste halvdel efter et imponerende forår, der i dag sluttede med en 4-3-sejr over HB Køge.

In this article