Midtjylland U/17 smadrer Silkeborg og holder liv i bronzekampen

FC Midtjyllands unge U/17-talenter er stadig med i bronzekampen efter en stor sejr på 5-0 over Silkeborg U/17. Sidste spillerunde bliver derfor meget spændende.

Der var lagt op til en vigtig kamp for ulvene fra Midtjylland, da de lørdag skulle møde Silkeborg. Silkeborgenserne lå inden kampen på 11. pladsen, og det blev der ikke ændret på. Midtjylland derimod ligger op i den sjove ende af tabellen. Inden kampen var de fire point bag AaB, som ligger nr. 3. Med en sejr kunne Midtjylland dog komme helt op i hælene på AaBs U/17-mandskab.

12 minutter efter kampfløjt sparkede Victor Torp et frispark i kassen. 13 minutter senere scorede Sebastian Buch Jensen efter assist fra Mikkel Jacobsen. Lige før pausefløjt scorede Midtjylland igen igen, denne gang var det igen Victor Torp. 3-0 ved pausen.

Det var et Midtjylland-mandskab, som virkede ekstremt oplagte, og et Silkeborg-mandskab som havde svært ved at følge med. Sebastian Buch var på pletten igen 10 minutter inde i 2. halvleg. 4-0. U/17-landsholdsspilleren Sebastian Buch Jensen fuldførte sit hattrick, da han 10 minutter før slutfløjt scorede til 5-0. En massakre begået af FC Midtjylland. Silkeborg fik også et rødt kort ved stillingen 4-0.

Eftersom FCK har sikret sig guld, og Nordsjælland har sikret sig sølv, har Midtjylland kun bronzen at koncentrere sig om. De er ét point efter AaB inden sidste runde, så det bliver utrolig spændende at følge med i. Midtjylland skal en tur til Esbjerg, mens AaB får besøg af mestrene fra FC København.

In this article