Nicklas Halse årets spiller for Brøndby IF U/19

Embed from Getty Images

Nicklas Halse er blevet kåret som årets spiller på Brøndby IFs U/19-hold. Kåringerne er en blandt fem i Brøndbys ungdomsafdeling, kendt som Brøndby Masterclass. 

Årets U/19-spiller i Brøndby IF hedder Nicklas Halse. Kåringen kommer efter en solid sæson med både med- og modgang, hvor han dog har holdt humøret højt og opført sig professionelt, lyder det fra træner Frederik Birk.

– I den indledende del af sæsonen oplevede han modgang, men han bearbejdede det professionelt og kom endnu stærkere ud på den anden side. Med andre ord har vi ikke kun med en ægte vinder at gøre, men også en overvinder.

Nicklas Halse har desuden også fået debut på sjællændernes Superliga-hold, hvilket, som det også lyder fra Frederik Birk, understreger en god sæson i den gule trøje.

– Nicklas Halse har over hele sæsonen holdt det mest stabile niveau. Både på og uden for banen går han forrest som et godt eksempel, og det overskud, han viser hver eneste dag, smitter af på holdkammeraterne, lyder det fra trænerteamet.

Den 19-årige defensiv midtbanespiller fik debut år i en kamp mod Randers FC. Halse har fået 14 U-landsholdskampe på henholdsvis U/16-, U/18- og U/19-landsholdet.

 

In this article