Nicklas Halse færdig i Brøndby: Snakker med flere danske klubber

Torsdag blev der sat punktum for 2015/16 U/19 Liga-sæsonen, da Brøndby hjemme sikrede 2-2 mod FC København, men det var ikke kun sæsonen, der blev sat punktum for. Også flere spilleres ophold nåede deres afslutning.

Kampen var altså den sidste for flere andenårs Brøndby U/19-spillere. Én af dem var anfører Nicklas Halse, der bar anførerbåndet og Brøndby-trøjen for sidste gang – i hvert fald i denne omgang. Selv kigger han tilbage på en god tid på Vestegnen.

– Som det ser ud nu, var det min sidste kamp i Brøndby. Jeg har nydt de to år, jeg har været her, og desværre blev det ikke til mere, men så er det ud og klø på et andet sted, og så forhåbentlig kan jeg komme tilbage en anden gang, siger han til dbold.dk.

Og hvor han skal klø på i fremtiden er endnu uvist, men forsvarsspilleren, der i foråret fik Superligadebut, har flere bejlere, afslører han.

– Jeg har snakket med lidt forskellige danske klubber, men der er ikke noget konkret endnu.

Både Superliga-, 1. division og 2. divisionsklubber vil alle holde et vågent øje med den unge midtstopper, men indtil fremtiden bliver afgjort, så havde Halse også tid til at se tilbage på en lang sæson – hans sidste på U/19-niveau.

– Sæsonen har været meget acceptabelt. Vi har haft et rigtig godt forår, hvor vi har rettet op på de ting, vi gjorde forkert i efteråret. Så jeg synes godt vi kan være den seneste halvsæson bekendt, og det var, hvad vi aftalte i vinter, skulle være målet.

– Udviklingen har været positiv. Vi har lært utroligt meget både individuelt og som hold. Der er mange spillere, som har taget store skridt i forhold til i starten, så det har været et lærerigt år for mange.

Syvendepladsen kom i hus, efter at de blågule i to minutters tillægstid udlignede FCK’s føring i sidste runde. Var det ikke sket, havde de sluttet som nummer ni, men det kunne have været langt værre. I mange runder lå de sidst oven på et langt fra godkendt efterår, men et trænerskifte og et bedre forår, rettede op på tingene. Og lige præcis trænerskiftet fra Auri Skarbalius til Frederik Birk synes Halse, at Brøndby-truppen har klaret flot.

– Jeg synes, vi har håndteret det godt. Det har ikke betydet så meget. Det er jo bare vores assistenttræner (Frederik Birk, red.), der har taget over, men det er det samme koncept, vi kører efter, og det samme fodbold, vi vil spille, så vi har prøvet på blot at holde fokus på, hvad der er sket på banen.

Nicklas Halse kom til Brøndby i 2014 fra Hvidovre.

 

In this article