’NK’ officielt førsteholdsspiller: Han har noget ekstraordinært

Rasmus ’NK’ Nisen Kristensen har det sidste halve års tid spillet på FC Midtjyllands førstehold, og nu har han skrevet under på sin første seniorkontrakt.

Rasmus Nissen Kristensen, lokalt kendt som ’NK’, har netop skrevet under på en kontrakt med FC Midtjyllands førstehold varende fem år. ’NK’ blev hevet op på førsteholdet i foråret, selvom han oprindeligt spillede i U/19 Ligaen.

Nissen fortsatte på U/19-holdet, når de spillede Youth League, men måtte opgive det meste af ligasæsonen for at være udtaget til Superligatruppen. På daværende tidspunkt var han stadig på sin ungdomskontrakt, men som det tidligere blev bekræftet, er han en af de ni talenter, som bliver rykket op på førsteholdet i ulveland.

– Det er en drøm, der går i opfyldelse. Det er jeg sindssygt glad og stolt over. Selvom det tog lidt længere tid, end jeg havde håbet at få aftalen i hus, så er det fedt at have den nu. Nu glæder jeg bare til at komme i gang, siger Nissen til klubbens hjemmeside og fortæller, at han har drømt om netop denne dag siden han spillede U/12-fodbold.

Nissen er dog ikke den eneste, som er ekstatisk over den nu underskrevne kontrakt. Klubbens sportsdirektør, Claus Steinlein, er også yderst begejstret for at den alsidige midtbane- og forsvarsspiller nu er en fast del af førsteholdet.

– NK har jo om nogen FC Midtjyllands DNA og kommer fra Brande. Han har noget ekstraordinært. Når han kommer på banen, giver det noget gejst, fordi han har en god udstråling og en vindervilje, siger Steinlein.

Akademichefen hopper med på glædesrusen.

– Det er en stor dag, hver gang man kan lave en lang aftale med en akademispiller. Og i NKs tilfælde er det en spiller, der i den grad har fået sit gennembrud med 12 kampe. Rasmus er en af dem, der er kommet med en super faglighed og et højt stabilt niveau i kampene, og det, synes jeg, er et stærkt varemærke, siger akademichef Flemming Broe.

18-årge Rasmus Nissen fik 12 kampe for FCM’s førstehold sidste sæson og scorede et enkelt mål.

In this article