Nordsjællænder på prøvetræning hos hollandske mestre

Embed from Getty Images

Selvom U/17-sæsonen nærmer sig sin afslutning, er der stadig udfordringer at tage fat i for Anton ’Basbas’ Pedersen. Han er nemlig på prøvetræning i Holland.

Anton ’Basbas’ Pedersen deler samme drøm som mange unge ambitiøse fodboldspillere:

– Det har altid været en drøm at komme til udlandet, fortæller han til D’BOLD

Men modsat de fleste er den unge midtstoppere i færd med at tage hul på drømmen. Han er nemlig i disse dage til prøvetræning hos de nykårede hollandske mestrer i PSV Eindhoven. Her træner med hos U/17-holdet. Han ankom mandag aften, og har indtil videre deltaget i en enkel træning, men det er ikke uden sandsynlighed, at det bliver til flere:

– Det er meget spændende at prøve, men jeg har endnu ikke prøvet så meget, da jeg kun har fuldført én træning, men indtil videre har det været rigtig fedt, slutter Pedersen af som onsdag fylder 16 år og tager tilbage til Danmark og FC Nordsjælland lørdag.

Anton ’Basbas’ Pedersen er ikke i øjeblikket på kontrakt i FC Nordsjælland.

In this article