Ny OB U/19-træner: Stiller store krav

OB U/19 skal fra denne sommer have ny træner på U/19-holdet. Her har man fundet Kim Engstrøm, som har fortid i blandt andet Vejle.

– Jeg har haft nogle rigtig gode snakke med Tonny Hermansen, der har præsenteret mig for et meget spændende projekt. Det tiltaler mig rigtig meget, at der skal satses mere på talentsetuppet, hvor vi bliver flere fuldtidstrænere, at vi skal arbejde tæt sammen helt fra U/12 – U/19, fælles spillestil. Ligeledes er det ingen hemmelighed, at jeg arbejde rigtig godt sammen med Tonny da han var cheftræner i VB, siger Engstrøm og fortæller, at han aldrig var tvivl om han skulle tage jobbet som ny U/19-træner i klubben.

OB U/19 havde i den nu færdigspillede sæson en middelmødig sæson med otte sejre i 22 kampe. Det gav dem, med resten af pointene fra uafgjorte kampe en ottendeplads med hele 30 point op til FC Midtjylland på førstepladsen. Kim Engstrøm har store planer med sit hold, og indrømmer at han også er meget krævende som træner.

– Jeg er en hårdtarbejdende træner der elsker at være på træningsbanen. Jeg stiller store krav til mine spillere, indfrier spillerene de forventninger jeg som træner samt vi som klub har til dem, så vil de også have det godt. Jeg er meget kommunikerende på banen, hvor jeg gerne vil være på. Jeg sørger altid for, at vi som hold vil være bedst muligt forberedt på den kommende modstander som overhovedet muligt, vi må ikke kunne blive overrasket. Ligeledes er jeg en vinder, jeg hader at tabe, fortæller den nye OB U/19-træner til klubbens hjemmeside.

OB har formentlig en spændende fremtid i sigte, hvor der skal ændres på den normale hverdag, og hvor kravene bliver endnu større til de enkelte spillere. Og det noget som Engstrøm ser frem til.

– Jeg mener at OB går en meget spændende fremtid i møde, vi får et rigtig godt talent setup hvor der kommer til at blive arbejdet hårdt fra samtlige spillere, trænere, ledere for, at vi skal lykkes. Nøglen til succes er hårdt arbejde, tingene kommer ikke af sig selv til spillerne, siger Engstrøm.

OB vandt fire kampe i træk inden de tabte sæsonens sidste opgør til AGF i U/19 Ligaen.

In this article