Nyt blod i Randers FC U/17-staben

Tekst Thomas Loft og PE

Thomas Loft (t.v), budt velkommen af talentchef Peter Elstrup (t.h)

Randers FC´s U/17-mandskab har skaffet sig en ny U/17-ligatræner og han hedder Thomas Loft og er 32 år gammel. 

32-årige Thomas Loft træder til som ny ligatræner på Randers FC´s U/17-mandskab. Loft er selv tidligere spiller på eliteniveau hvor han har spillet for blandt andet Silkeborg IF og FC Midtjylland. Trænermæssigt kommer Loft direkte fra et job i Hvidovre U/17.

– Jeg er stolt og taknemmelig over at få lov til at være med til at præge og udvikle spillere, der forhåbentlig en dag kommer til at spille i Alka Superligaen for Randers FC. Jeg har fået et rigtig godt billede af klubben gennem de samtaler, jeg har haft med Peter Elstrup, Rasmus Bertelsen og Claus Godtfredsen. Jeg ser også frem til at møde de andre i klubben, siger Thomas Loft til Randers FC´s hjemmeside.

Den nye signing bringer også et smil frem på talentchef Peter Elstrups læber.

– Vi har fået et godt indtryk af Thomas under de samtaler vi har haft med ham, og vi tror og håber at han kan være med til at videreudvikle på vores gode talentudvikling. Vi får en særdeles spændende U17/U16-trup i den kommende sæson med mange gode og spændende spillere, og vi tror Thomas kan få dem til at arbejde sammen som et hold, samtidig med at de hver i især tager det næste skridt i deres udvikling, siger Elstrup.

Thomas Lofts første opgave bliver lørdag den 13. august når turneringen åbnes mod AaB.

In this article