OB binder U/17-talent

Fyns stolthed fra Odense Boldklub har i dag skrevet en treårig kontrakt med forsvarsspilleren Alexander Molberg, som til dagligt tørner ud for klubbens U/17-hold.

Alexander Molberg er forsvarsspiller med stort F og sætter en ære i at forsvare, og da han derudover er hurtig, god i en-mod-en situationer og stærk i hovedspillet, har OB med Molbergs underskrift lavet en investering for fremtiden. Det er også sådan, OBs talentchef Tonny Hermansen ser på det:

-Alexander Molberg er en kulturbærer for OB’s talentudvikling, og det skyldes især hans dedikation i arbejdet for på sigt at blive professionel fodboldspiller. Han har udviklet sig utroligt meget i de seneste år, og derfor er vi stolte over, at vi har underskrevet en tre-årig aftale, siger Tonny Hermansen til ob.dk

Hovedpersonen, som står noteret for et enkelt sæsonmål i U/17 Ligaen, er glad og stolt over, at være kontraktspiller hos Striberne:

Det er stort at have skrevet under på sin første kontrakt. Det er blevet en drøm, jeg har arbejdet hårdt for, og det er jeg meget stolt over, at jeg har opnået. Jeg skiftede til OB som U14-spiller, og efter den seneste tid i U17 Ligatruppen bliver det spændende at prøve kræfter med U19 Ligaen efter sommerferien, ligesom det har været fedt at være med omkring reserveligaholdet, hvor jeg har stået overfor nogle af de bedste spillere i Danmark, lyder det fra Alexander Molberg, som ved, hvad det kræver, hvis man vil nå til tops:

-Det er nok rigtigt, når nogle kalder mig en kompromisløs forsvarsspiller, for jeg kan godt lide at gå til den, når jeg er på banen, og det håber jeg kan hjælpe mig videre min store drøm om at komme gennem nåleøjet til ligatruppen, siger den nye kontraktspiller.

Kontraktunderskrivningen med Alexander Molberg kommer i kølvandet på nyheden om, at OB fra den kommende sæson opruster på talentfronten. Man hyrer flere fuldtidsansatte og benytter sig i højere grad af specieltrænere.

In this article