OB henter Vejle-forsvarer

Søren Mortensen er den nyeste tilførsel til OB-holdet, forud for den kommende sæson, bekræfter klubben på sin officielle hjemmeside.

Odense Boldklub er i fuld gang med at hente forstærkninger til truppen, forud for den kommende sæson.

Og den seneste spiller, OB har hentet til klubben, er ingen undtagelse. Spilleren er Søren Mortensen, og er blevet hentet fra Vejles U/19-trup.

Købet af spilleren, der har skrevet en toårig kontrakt med sin nye klub, OB, er noget, der glæder klubbens talentchef, Tonny Hermansen.

– Han er en spiller, vi har fulgt længe, og derfor er vi rigtig glade for, at det nu er lykkedes at lave en lang aftale med ham, forklarer Hermansen til klubbens officielle hjemmeside, og tilføjer, at spillerens dygtighed i luften og på jorden, er noget, der glæder klubben.

Mortensen skiftede fra AC Horsens til Vejle i sommeren 2014, og nu skifter spilleren altså videre til Odense, i jagt på nye udfordringer.

Planen er, at Mortensen skal agere som central forsvarsspiller, der er hans naturlige rolle på banen, for OBs U/19-hold, der får en ny træner på blokken, Kim Engstrøm, der, som Mortensen, kommer fra Vejle.

In this article