OB-keeper på U/16-landsholdet: En kæmpe drøm

Logo

Det fryder den unge OB-keeper Andreas Søndergaard at blive udtaget til det danske U/16-landshold, hvilket for ham og en masse unge fodboldspillere er en kæmpe drøm, som han siger det selv, til OB´s hjemmeside.

– Det er en kæmpe drøm at være så tæt på at skulle repræsentere sit land, så det er jeg meget stolt over. Vi er stadig tre målmænd i truppen, så der skal arbejdes stenhamrende hårdt, og det spidser virkelig til om pladserne. Men det er fedt at være med og spille mod de bedste, lyder det fra den nyligt udtagede keeper.

Som Søndergaard selv siger det, er der hård konkurrence på positionen i klubben, hvor der næste år, i U/17-truppen, også igen vil være en ny benhård konkurrence.

– Det bliver hårdt og spændende, for jeg skal konkurrere med en U17 landsholdsmålmand om pladsen. Men samtidig er det også med til at gøre, at man lærer utroligt meget, når man træner med andre, der er så gode, og med det målmandstræner-team, vi har i OB. Det betyder, at jeg glæder mig hver eneste dag, jeg skal til målmandstræning. Nu skal jeg have lidt ferie, hvor jeg skal koble af og holde mig i form, og så skal der arbejdes stenhårdt igen efter ferien, lyder det fra Søndergaard.

Keeperens træner, Tonny Hermansen, og også glad og stolt på Søndergaards vegne.

– Andreas er en rigtig dygtig målmand, som har overbevist landstrænerne ved de talentsamlinger, han har været med ved. Det er fuldt fortjent, at han er blevet valgt til den U16 landsholdstrup, der samles for første gang i august måned. Det bliver enormt spændende at følge Andreas i den kommende tid, hvor han dels rykker en årgang op, men hvor han samtidig kan se frem til at blive en del af det meget kompetente trænings-setup, vi har i OB, siger han.

OB´s U/17-trup er fra næste sæson blevet et talent yderligere, men om han er med på holdet når sæsonen starter op igen, må vi vente med at se. Det bliver i hvert fald spændene at følge den unge OB-målmand både for klub og landshold.

In this article