Officielt: AC Horsens opretter U/16-elitehold

AC Horsens opretter et nyt elitehold for klubbens U/16-spillere, for første gang i klubbens historie. Dennis Pold er navnet på holdets kommende træner.

AC Horsens har officielt meldt ud, at klubben opretter et U/16-elitehold, for første gang i klubbens historie, og fortæller, at holdet vil få samme talentsetup som klubbens andre elitehold.

Dennis Pold er et velkendt ansigt fra U/17-holdet, hvor han har været assistenttræner i de seneste to sæsoner, men vil nu gerne tage det næste skridt og blive cheftræner for U/16-holdet.

Og at det netop er ham, valget er faldet på, er på grund af hans præstationer som træner i klubben hidtil, forklarer klubbens talentchef.

– Han (Dennis Pold, red.) er sindssygt gul (som klubbens farver, red.), hårdtarbejdende, og han lever op til fulde op til vores værdier, forklarer klubbens talentchef, Keld Erik Sørensen, til klubbens hjemmeside, achorsens.dk, og fortsætter:

– Han har en god, fast hånd over for de unge mennesker, hvilket er nødvendigt i den aldersgruppe, og han er en dygtig træner, der har potentialet til at udvikle sig yderligere.

At Pold nu bliver cheftræner, betyder ligeledes, at han inden for kontraktperioden har til mål at blive optaget på A-træneruddannelsen hos DBU, for på den måde at udvikle sine kompetencer og derved kunne give mere til de U/16-spillere, hvis hold han, inden længe, skal stå i spidsen for.

In this article