Officielt: Anker på fuldtidskontrakt i Brøndby IF

Lørdag bekræftede Brøndby IF at Viktor Anker har skrevet under en toårig fuldtidskontrakt med klubben, og bliver derved indlemmet i Superliga-truppen

Efter kun én sæson som fast indslag i U/19-ligaen er Viktor Anker blevet belønnet for mange års hårdt arbejde og kunne lørdag underskrive sin første kontrakt med Brøndby IF. Derigennem bliver Anker en fast del af Superliga-truppen, og skal konkurrere om spilletid med klubbens øvrige målmænd, Frederik Rønnow og Mads Toppel.

Den 195 cm høje målmand har vist en stor udvikling, og sportsdirektør Troels Bech, er ikke i tvivl om, at Anker vil få gavn af belønningen:

– Rent fysisk er Viktor allerede langt i sin udvikling, for han er en stor og stærk målmand. Hans chance for at gå ind i et seniorsetup med et større fysisk tryk er derfor god, og han har bevist, at han er et stort talent. Både her i Brøndby Masterclass, men også i Næstved, hvor vi hentede ham for snart tre år siden. Vi glæder os til at arbejde med Viktor på højeste niveau og følge hans udvikling, fortæller Troels Bech til klubbens egen hjemmeside

Da U/19-landsholdsmålmanden i 2014 kom til Brøndby IF måtte klubben betale lige under en million kroner for at købe ham fri af sin kontrakt i Næstved IF.

In this article