Officielt: Kaltoft til Brøndby

Andreas Kaltoft skifter fra B93 til Brøndby

Brøndby IF har med afslutningen af sæsonen sagt farvel til et par U/19-spillere, hvilket skaber pladser til nye unge talenter. En af disse er Andreas Kaltoft som tirsdag skiftede til Vestegnen fra københavnerklubben B93. Selv ser han skiftet som en god mulighed for videre avancement:

– Det bliver fedt at skulle træne under Auri Skarbalius, der har været træner i Superligaen, og forhåbentlig kan gøre mig klar til at tage det næste skridt, siger Andreas Kaltoft til klubbens egen hjemmeside

– I første omgang kræver det hårdt arbejde, og mit første mål er at falde godt til i truppen og lære alle at kende. Når jeg så forhåbentlig har etableret mig på holdet, håber jeg, at jeg i løbet af sæsonen kan få lov til at komme lidt op og træne med Superliga-truppen

Med i alt fem ungdomslandskampe på CV’et er Kaltoft ikke en ukendt spiller i Brøndby og chefen for Brøndby Masterclass, Kim Vilfort:

– Vi har et godt kendskab til Andreas, og det er kun blevet styrket yderligere af, at vores A+-træner, Bent Christensen Arensøe, kender Andreas fra sin tid som landstræner på U19-landsholdet. Andreas passer tilmed godt ind i truppen med de positioner, han spiller, som er både midtstopper og defensiv midtbane

Den defensivt funderede spiller har erfaring med seniorfodbold fra B93, hvis førstehold spiller i 2. divisionen.
I første gang løber Kaltofts kontrakt til sommeren 2017.

In this article