Officielt: Lasse Mikkelsen vender hjem fra PSV

Efter to sæsoner i PSV Eindhoven skifter Lasse Mikkelsen tilbage til Esbjerg fB

I sommeren 2014 skiftede Lasse Mikkelsen til hollandske PSV Eindhoven. Men efter kun to sæsoner, vender den unge målmand hjem til Danmark og den vestjyske havneby, Esbjerg. Det bekræfter klubben på dens hjemmeside.

– Opholdet i PSV har været en god oplevelse, og især på det mentale plan har det været god læring at træne hårdt hver dag og skulle præstere for at komme på holdet. Jeg ved, hvad der skal til i en topklub, og nu glæder jeg mig til at komme tilbage til Esbjerg og vise, hvad jeg har lært i Holland, siger den 18-årige keeper til klubbens hjemmeside.

Klubbens ungdomselitechef Niels Erik Søndergaard ser sig også tifreds med tilgangen af den hjemvendte keeper.

– Vi har mange gode grunde til at få Lasse tilbage til EfB: Martin Dúbravka er ved at afsøge markedet med henblik på et klubskifte i denne sommer, og vi mangler en tredje målmand i A-truppen. Lasse er ung og udviklingsbar, og vi ser gode langsigtede muligheder for at gøre ham til EfB’s næste klassemålmand, fortæller han til klubbens hjemmeside og uddyber:

– Vi forventer allerede nu at få en stærkere målmand hjem, efter at han har levet et professionelt liv i en af de store klubber i Europa,

Årene i Holland har været tilbragt på henholdsvis U/17- og U/19-holdet. Han har endnu mulighed for én sæson i U/19 Ligaen.

Skiftet sker på en fri transfer. Mikkelsens nye kontrakt løber til sommeren 2019.

In this article