Randers FC ansætter Tobias Bendixen som U/15-træner

Embed from Getty Images

Randers FC henter Tobias Bendixen ind som ny træner for klubbens U/15-hold. Tidligere har Bendixen trænet forskellige ungdomshold i Vejle Boldklub.

Randers FC melder i dag på klubbens hjemmeside, at de har fået tilgang af den 28-årige Vejle-træner Tobias Bendixen, som fremover skal træne kronjydernes U/15-hold på fuldtid. Bendixen har 15 års trænererfaring og glæder sig til at starte på sit nye job.

– Jeg er som person dedikeret, passioneret og ydmyg. Jeg er der 100% for drengene og for klubben. Jeg har en tydelig filosofi for, hvordan jeg gerne vil træne, og hvilke værdier der er vigtige for mig. Dette falder i god tråd med Randers’ værdier, og samtidig glæder jeg mig til at blive udfordret og påvirket og skulle påvirke mine nye kollegaer. Al den nye viden, der ligger gemt i at skulle lære en ny kultur og klub at kende, og den udvikling jeg kan gennemgå af dette, bliver rigtig fed at opleve, siger Bendixen til Randers FCs hjemmeside.

Det kommende U/15-hold endte i foråret på femtepladsen i Pulje 601, U14 Drenge Vest.

 

In this article