Sjusk og sløset forsvarsspil gav målorgie i U/17 Ligaen

AaB sad tungt på spillet i lørdagens kamp mod bundproppen Haderslev, men i slutningen af opgøret lækkede nordjyderne på koncentrationen og skabte unødig spænding i opgøret.

Guld- og sølvmedaljerne har fundet sin ejermand, men der er stadig spænding om bronzemedaljerne, som AaB i den grad bejler til. Med to kampe tilbage af sæsonen er det nu, det spidser til, og derfor var sejr og tre point et krav mod upåagtede Haderslev, som inden opgøret blot havde vundet to af 24 kampe, mens AaB kom med selvtillid i bagagen efter tre sejre på stribe.

Kampen var ikke mange minutter gammel, før tilskuerne i sommervarmen blev vidne til et vaskeægte drømmemål. AaBs Hamse Mahdi forsøgte sig på kanten af feltet med en nedfaldsbold, og den ramte den unge nordjyde helt fantastisk. Bolden blev kanoneret op i det fjerneste målhjørne, og så var AaB foran 0-1. Målet var tilmed Mahdis første i U/17 Ligaen.

0-1 blev hurtigt 0-2, denne gang ved Søren Tengtstedt, efter at gæsterne med flotte pasninger havde skilt Haderslev fra hinanden. AaB var i fuld kontrol, og på dette tidspunkt af kampen var det eneste spørgsmål, hvor stor sejren ville blive.

I anden halvleg var kampbilledet uændret, og selvfølgelig ville holdets måske bedste spiller og topscorer, Wessam Abou Ali, også lege med. U/17-landsholdsspilleren gjorde det til 0-3 og lukkede kampen.

Troede man.. Men pludselig eksploderede kampen. Med ti minutter tilbage fik altid hårdt kæmpende Haderslev reduceret, da bronzebejlerne fejlede med opdækningen – ikke bare én gang – men hele to gange, og som et lyn fra en klar himmel var hjemmeholdet tilbage i kampen – 2-3!

Nu gik alvoren op for AaB. Mads Stefansen gjorde det kort tid efter til 2-4, men værterne nægtede at kapitulere, og det blev straks efter Stefansens scoring til 3-4, inden Wessam Abou Ali i kampens døende sekunder gjorde det til slutresultatet 3-5 i en kamp, som i 70 minutter var en envejsforestilling, men hvor Haderslev vidste stort format og troede på det umulige.

In this article