Skive IK forlænger med lokalt talent

Logo

19-årige Andreas Kock har fået endnu et år til at bevise sit værd i den nordjyske klub, Skive IK.

Selvom at 19-årige Andreas Kock i sidste sæson ikke væltede sig i spilletid, satser hans klub, Skive IK, stadigvæk på ham. I hvert fald har den nordjyske klub givet kantspilleren endnu en sæson til at vise sit værd.

– Kock er stadig meget ung og har meget at lære, men han er i en rivende udvikling, og med hans ambitiøse og professionelle indstilling til fodbolden bliver det enormt spændende at følge ham fremadrettet i den gule trøje, skriver Skive IK på sin hjemmeside.

Unge Kock får dermed endnu en sæson for Skive IK, der trods en 11. plads i 1. Division sidste sæson, sikkert overlevede i den næstbedste række, grundet FC Vestsjællands konkurs.

In this article