Tidlig scoring bag Randers’ sejr i U/17-bundopgør

Randers slog lørdag U/17 Ligaens bundprop, Haderslev FK, med 2-1.

U/17 Ligaens sidsteplads, Haderslev FK, gæstede lørdag Randers, der indtager rækkens næstsidsteplads. Foruden sønderjyderne, der er isoleret i bunden, er det efter kronjydernes tre point fra denne weekend blevet ret så tæt blandt tabellens nederste placeringer, og med en sejr vil man dermed kunne rykke flere pladser frem.

Det gælder dermed om at slå til mod de andre bundhold, og i lørdagens opgør bragte hjemmeholdets Mac Msabaha Randers foran allerede i kampens blot fjerde minut, og de hårdtprøvede sønderjyder gjorde det dermed endnu sværere for dem selv. Scoringen brugte kronjyderne til at sætte sig tungt på første halvleg, og spilovertaget burde hjemmeholdet have omsat til endnu en scoring.

10 minutter inde i anden halvleg faldt den forløsende 2-0-scoring så, da Jesper Steendahl sparkede et fladt indlæg i kassen. Efter pausen var spillet dog mere ligeligt fordelt, og omstillinger og dueller prægede kampen.

Med blot tre minutter igen lykkedes det så gæsterne at reducere efter at have haft overtaget i slutfasen. Tættere på kom Haderslev dog ikke, og dermed led sønderjyderne sæsonens 16. nederlag – to flere end Randers.

Fra næste sæson overtager FK Viborg, der ubesejret topper U/17 Divisionen, Haderslev FK’s wildcard til U/17 Ligaen.

In this article