To gange mestrer uden kamp

Lørdag blev det afgjort, at FK Viborg blev mestrer i både U/17- og U/19-divisionen, uden selv at spille.

For tredje sæson i træk, kan FK Viborg kalde sig mestrer af U/17-divisionen efter, at B.93 på andenpladsen lørdag spillede 1-1 mod rækkens lavest liggende hold i Næstved. Det betyder, at B.93 ikke kan nå at overhale FK Viborg på point, og med en bedre målscorer er Viborg FF dermed mestrer af U/17-division.

FK Viborg har været en svært hold at møde i denne sæson, da de har vundet 15 kampe, spillet seks uafgjorte og helt undgået nederlag, inden den sidste kamp på hjemmebane lørdag den 11. juni, hvor netop Næstved er gæster.

Drengene fra Viborg har også gjort sig bemærket med mange mål, og tilmed som den mest scorende klub i rækken. En af grunden til det kan være, at både Oliver Haurits og https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Gandrup findes på divisionens topscorerliste som henholdsvis nummer to og tre med 18 og 16 scoringer.

Næste sæson venter dog en ny udfordring, da FK VIborg U/17 har fået tildelt et wildcard til at spille med i U/17-ligaen.

Ligeledes kunne U/19-divisionsholdet fra FK Viborg sidde hjemme i deres stuer mens de lørdag blev mestrer.

Det skete på baggrund af, at rækkens nummer syv, HB Køge, lørdag slog SønderjyskE med 2-0, som på andenpladsen med en sejr kunne mindske pointforspringet til to point. Det mislykkedes, og da FK Viborg har spillet en kamp mindre end SønderjyskE samt bibeholder har et pointforspring på fem point, kan de nu statistisk set ikke hentes, og er dermed mestrer.

SønderjyskE vandt divisionen sidste år, men har i denne sæson blot tabt én kamp mere, hvilket har været udslagsgivende.
Samtidig har FK Viborg forud for sæsonen fået en ny træner i Mads Hangaard som blev rykket op fra klubbens U/16-hold, og det har betydet, at mestrerene kun har tabt en kamp modsat sidste sæson hvor det blev til seks nederlag.

Ligesom U/17-divisionsholdet møder også U/19-divisionsholdet lørdag den 11. juni Næstved på hjemmebane, og som FK Viborg meldte ud på deres facebook-side lørdag eftermiddag er der grundlag for en fejring af de to viborgensiske mestrer.

In this article