Ung talentfuld spiller underskriver kontrakt med OB

OB har skrevet under på en 2-årig kontrakt med Mads Frøkjær, som er årgang 99. Mads Frøkjær gør sig på fynboernes U/17-trup.

Mads Frøkjær har spillet i OB siden 2014, og han bliver nu belønnet med en 2-årig kontrakt. Han kom til OB ved hjælp af et samarbejde mellem OB og Efterskolerne ved Nyborg.

Midtbanespilleren spiller på Odenses U/17-mandskab. Han har dog også gjort fine indhop i Reserveligaen – så fine at han bliver belønnet med en ny kontrakt.

Om kontrakten siger talentchef, Tonny Hermansen, til ob.dk:

– Mads Frøkjær overbeviste os hurtigt med sit store talent, og det har været en rigtig god oplevelse, at vi har kunnet arbejde sammen med Efterskolerne ved Nyborg om at få Mads’ skolegang og fodboldkarriere til at spille godt sammen. Han er en meget spændende midtbanespiller, der kan spille begge veje. Han har sine åbenlyse kvaliteter i det offensive, hvor hans blik for spillet og løb med bolden er på et højt niveau. Han er meget rolig på bolden, og derfor er han også god til at fastholde spillet, og det glæder vi os til at være med til at videreudvikle i de kommende år.

In this article