Unge ulve fik udmærket udgangspunkt inden Litauen-retur

Embed from Getty Images

18-årige Rasmus Nissen stod for assisten til FC Midtjyllands mål da ham og de resterende ulve fik et godt udgangspunkt til returen i Litauen mod FK Suduva.

FC Midtjylland kom med en ung trup, da man torsdag aften kl. 19 dansk tid tog hul på den nye sæson med en Europa League-kvalifikationskamp mod FK Suduva fra Litauen. I truppen var blandt andet Rasmus Nissen, Alexander Munksgaard, 18 og Mikkel Duelund, 19.

Førstnævnte, Rasmus Nissen, spillede en hovedrolle, da han sammen med ulvenes lange angriber, Paul Onuachu, sørgede for, at det danske hold fik sig et godt udgangspunkt til returen der venter i det fjerne øst i Litauen. Efter lige under en times spil, stod de to spillere nemlig for kampen eneste scoring.

Unge Alexander Munksgaard, 18, kom ikke på banen i kampen, men det gjorde Duelund kort før scoringen kom til de danske bronzevindere fra 2015/16-sæsonen.

Returkampen mellem FK Suduva og FC Midtjylland finder sted den 7. juli.

In this article