Unge ulve skal sikre FC Midtjylland europæisk succes

Alexander Munksgaard, Kristian Riis, Rasmus Nissen og Mikkel Duelund er med i Jess Thorups 19-mandstrup, som torsdag aften skal møde litauiske FK Suduva i Europa League-kvalifikationen.

Sidste sæson skabte FC Midtjylland dansk fodboldeufori, da de gik videre fra Europa League-gruppespillet og siden slog selveste Manchester United på eget græs. Historien sluttede ulykkeligt med et 5-1-nederlag på Old Trafford, men overordnet var midtjydernes europæiske sæson forløbet langt over det forventede.

Nu venter nye, europæiske opgaver for bronzevinderne, når man i morgen torsdag får besøg af FK Suduva, som spiller i den litauiske liga, som ikke holder sommerferie, men er i fuld gang.

Til at knække koden mod litauerne har Jess Thorup udtaget fire af klubbens lovende talenter. 1997’erne Rasmus Nissen og Mikkel Duelund er efterhånden velkendte navne i danske fodbold og kan gøre sig forhåbninger om en startplads mod FK Suduva, mens jævnaldrende Alexander Munksgaard og Kristian Riis forventes at spille en beskeden rolle.

Kommer defensivspilleren Kristian Riis på banen, vil det være hans debut for FC Midtjyllands bedste mandskab, hvor Alexander Munksgaard har optrådt tre gange, Rasmus Nissen 12 og Mikkel Duelund hele 34 gange.

Kampen spilles klokken 19.00 på MCH Arena.

In this article