17-årig scorer i testkamp for Lyngby

Jens Odgaard kom på måltavlen for Lyngby, i deres sikre 4-1-sejr over Helsingør.

17-årige Jens Odgaard kom på tavlen, da Lyngby på sikker vis besejrede FC Helsingør med hele 4-1.

Allerede efter seks minutters spilletid kunne Odgaard sparke bolden i mål, efter et kontraangreb. De gode takter fortsatte, indtil han i det 41. minut blev skiftet ud, til fordel for Bradley ‘Surprise’ Ralani, der var manden bag det efterfølgende mål.

Lyngbys to efterfølgende scoringer kom af en af de mere rutinerede spillere i Mikkel Rygaard, inden Frederik Gytkjær satte prikken over i’et på straffesparket til 4-0.

Kampen sluttede dog på et Helsingør-langskud, som Vito Mistrati var manden bag.

På trods af ikke at kunne have holdt det rene bur kampen den anden testkamp for sæsonen, inden Lyngbys sæson går løs den 9. juli. Her møder man AGF på udebane, og med Odgaards præstationer, er det ikke umuligt, at han igen vil være at finde på holdkortet.