18-årig dansker får CL-debut i aften

Ajax-danskeren Kasper Dolberg får ifølge tipsbladet.dk debut i aften. Ajax møder PAOK i Champions League-kvalifikationen.

18-årige Kasper Dolberg nyder stor succes i Ajax Amsterdam for tiden. Han har her i sommeropstarten spillet en masse træningskampe for Ajax’ førstehold, hvor han bl.a. har scoret mod Marseille.

Han får nu også officiel debut for Ajax i aftenens Champions League-kvalifikationskamp mod græske PAOK. Dolbergs agent, Jens Steffensen, bekræfter overfor tipsbladet.dk, at Dolberg starter inde i aften. Han starter angiveligt som øverste angriber i en 4-3-3.

Tidligere Ajax-træner, Frank de Boer, havde et rigtig godt øje til Kasper Dolberg, og han lovede ham en rigtig stor fremtid. Det lader dog også til, at den nye træner, Peter Bosz, ser et stort talent i unge Dolberg, nu da Dolberg får debut i aften.

Kasper Dolberg fik også for nyligt sin kontrakt forlænget med Ajax frem til 2021, så der venter højst sandsynligt en del kampe til talentfulde Dolberg i kommende sæson, hvor Ajax er sultne efter mesterskabet, eftersom det ikke lykkedes sidste sæson.

In this article