AaB U/19 deltager i international turnering

AaBs U/19-mandskab deltager i weekenden i en international turnering med Premier League-deltagelse. 

U/19-ligaens start nærmer sig. For at blive helt klar til den kommende sæson drager AaB U/19 til Ungarn for at deltage i turneringen i Ungarn. Turneringen spilles på Budapest Honvéd FCs baner.

AaBs unge spillere er kommet i gruppe med østrigske FC Admira Wacker Mödling og hjemmeholdet fra Budapest. Den anden pulje i turneringen består af ungarske Puskás Akadémia FC, serbiske FK Partizan Beograd og Premier League-klubben West Bromwich Albion.

AaB U/19 endte på en rigtig flot 3. plads i sidste sæson af U/19-ligaen. Det bliver svært at ende i top 3 igen i næste sæson, men mon ikke nordjyderne vil gøre forsøget. Turneringen i Ungarn skal i hvert fald hjælpe dem på vej.

Turneringen varer fra den 28. juli til den 2. august.

In this article