AB skriver kontrakt med lokalt talent

AB har skrevet en ungdomskontrakt med unge Anis Ben Slimane. Anis Slimane er samtidig blevet rykket op i U/17-truppen.

Akademisk Boldklub Gladsaxe, bedre kendt som AB, har skrevet en ungdomskontrakt med lokale Anis Ben Slimane. Han skal i kommende sæson gøre sig på klubbens talentfulde U/17-hold. Anis Slimane spiller central midtbane, og han er klart bedst i det offensive.

Anis Ben Slimane skulle eftersigende bo blot et “stenkast” fra ABs stadion –  et stadion, som han drømmer om at spille på en dag. Ifølge ABs hjemmeside var der flere store klubber, som ønskede Anis Slimane på kontrakt, men det lykkedes altså AB at få signaturen.

Talentchef Søren Bjerg udtaler om kontrakten til Anis:

– Det er fantastisk med en kontraktspiller fra lokalområdet, og det især i en tid, hvor man ofte ser fodboldspillere vælge klub efter prestige og lønseddel, fremfor hvad der udvikler dem bedst. Det vidner også om Anis’ modenhed, og om en lokal knægt, som er godt opdraget. Nu skal vi i fællesskab forløse talentet, og det bliver en spændende proces for alle parter, som kræver masser af hårdt arbejde.

In this article