AGF forlænger med 17-årigt forsvarstalent

17-årige Christian Bech fra AGF har underskrevet en et-årig kontraktforlængelse, og han bliver samtidig også rykket op i U/19-truppen.

Det 17-årige forsvarstalent, Christian Bech, har sat sin signatur på en et-årig kontraktforlængelse med Aarhus Gymnastikforening. Christian Bech har været i AGF, siden han som U/13-spiller skiftede fra samarbejdsklubben, Åstrup-Hammelev IF. I sidste sæson var han anfører for århusianernes U/17-hold, i næste sæson skal han tørne ud for U/19-holdet. Tidligere på året vandt han Martin Jørgensens Talentpris.

Udover at være rykket op på U/19-holdet, er Christian Bech også begyndt at træne med AGFs Superliga-hold. Eftersom Christian Bech i forvejen havde ét år tilbage af sin kontrakt, har han nu et ekstra år, så AGF har ham i to sæsoner endnu. Efter de to sæsoner er han færdig med sin ungdomstid i AGF, og så bliver det spændende at se, om der er plads i Superliga-truppen til Christian Bech.

Talentchef Anders Madsen udtaler til AGFs hjemmeside:

– Christian er en rigtig dygtig forsvarsspiller, som helt klart har sine kompetencer i det offensive spil. Hans evne til med sit venstreben at spille bolde frem i banen er på et internationalt niveau. Der er naturligvis også nogle ting, vi skal arbejde med. Det er hans fysisk og generelt hans forudseenhed i hans forsvarsspil. Vi skal gøre ham endnu stærkere defensivt, således at han bliver i stand til at konkurrere på Superliga-niveau, som – når den tid kommer – forhåbentlig er den næste aftale, vi kan lave med ham.

Spilleren selv tilføjer:

– Jeg føler mig rigtig godt tilpas i AGF, og jeg har det super godt sammen med min medspillere og trænere, så jeg føler, at det er 100 procent det rette valg for mig, udtaler Christian Bech til agf.dk.

In this article