AGF U17 skal møde Manchester United og Liverpool

Som forberedelse til den nye sæson deltager AGF’s U17-hold i en stærkt besat akademiturnering, der skal finde sted i Liverpool.

Liverpool, Manchester United, Tottenham, Ipswich, Sheffield Wednesday og Strømgodset. Det er de klubber, AGF’s U17-hold skal prøve kræfter med, når de den 21.-24. juli er inviteret til at deltage i en akademiturnering, der afvikles på Liverpools træningsanlæg, Melwood.

Det er den nye U17-årgang (årg. 2000 og 2001), der drager til det nordvestlige England, og cheftræner Morten Mølkjær ser frem til udfordringen.

– Vi bliver matchet på et højt internationalt niveau som optakt til sæsonen, og vi får mulighed for at se nye konstellationer an i den nye U17-trup. Så vi forventer helt klart at få meget ud af turen. Årgangen har tidligere været i Tyskland og klaret sig godt mod klubber som Dortmund og Schalke. Nu bliver det interessant at komme over på den anden siden af dammen og møde de bedste engelske klubber, siger Mølkjær.

AGF’s U17-hold skal i løbet af turneringen spille seks kampe. Kampene er 2 gange 30 minutter. Den første dag venter Manchester United og Strømgodset. Dag. 2 er Ipswich og Liverpool modstanderne, og dag. 3 byder på Tottenham og Sheffield Wednesday.

Morten Mølkjær har udtaget en trup på 18-spillere – heriblandt Benjamin Hvidt, der fornyligt forlængede sin kontrakt. Den fulde trup består af:

Daniel Gadegaard Andersen (mm), Johannes Frahm (mm), Quoc Truong, Sebastian Hausner, Marcus Kruse, Daniel Thøgersen, Mikkel Lassen, Jon Jókull Hjaltason, Søren Gustav Bugge Jepsen, William Just, Jacob Trenskow, Magnus Anbo, Valdemar Sadrifar, Magnus Kaastrup, Marcus Ginnerup, Gustav Mogensen, Anders Fæster, Benjamin Hvidt

Udover Morten Mølkjær vil træner- og lederstaben bestå af Stig Håland (assistenttræner), Mikkel Randeris (assistenttræner), Erik Nielsen (holdleder), Kenneth (fysioterapeut) og Jesper Hausner (holdleder)

In this article