Ajax-dansker: Jeg har gjort mit bedste

Kasper Dolbeg scorede til slutresultatet 2-2 for Ajax mod Marseille, og er klar til Champions League-kval-kamp tirsdag.

Ajax-danskeren Kasper Dolberg imponerer igen og igen i det hollandske. I går var han med for førsteholdet i en træningskamp mod den franske storklub Marseille, og her udlignede den 18-årige dansker til slutresultatet 2-2. Dolberg var naturligvis glad for scoringen.

– Det er altid dejligt at score, men jeg synes ikke jeg spillede min bedste kamp. Holdet fungerede godt, men jeg var ikke nok på bolden, og når jeg var, var det ikke altid på den måde jeg ønskede, siger han til klubbens hjemmeside.

På tirsdag gælder det så kvalifikation til Champions League, hvor græske PAOK FC kommer på besøg i Amsterdam. Dolberg tør ikke sige, om han starter inde eller ej, men en ting er han sikker på.

– Jeg har gjort mit bedste og træneren ved hvad jeg kan, siger han.

Hvis Dolberg får spilletid tirsdag, bliver det hans officielle debut for klubben, da han stadig endnu ikke har spillet turneringskampe for førsteholdet.

In this article