Asger Sørensen: “Jeg har tilbragt meget af de sidste to år på sidelinjen”

FC Red Bull Salzburg har forlænget kontrakten med 20-årige Asger Sørensen. Forlængelsen glæder den unge dansker, som vil bevarer tålmodigheden i forhold til minutter på banen for de østrigske mestre.

Den danske U21-landsholdsspiller Asger Sørensen forlængede mandag sin aftale med de østrigske mestre Salzburg frem til sommeren 2020.

Asger Sørensen, som har fortid i FC Midtjylland, har ikke fået mange minutters førsteholds fodbold. I sidste sæson fik den unge dansker én kamp fra start samt tre indhop.

– Jeg har tilbragt meget af de sidste to år på sidelinjen på grund af skader, og mine konkurrenter er blandt andet en østrigsk landsholdsspiller, en kroatisk landsholdsspiller, der blev siet fra lige før EM og en stærk brasilianer så jeg er godt klar over, at jeg ikke bare lige kommer til at spille. udtaler han til Bold.dk

I første omgang regner Asger Sørensen med at skulle spille sig i form på andetholdet Liefering, der til dagligt spiller i den anden bedste række. Han siger følgende:

– Jeg har brugt hele foråret på at blive klar efter en skade, og nu har jeg så deltaget i opstarten med førsteholdet. Jeg kommer nok til at spille en del kampe for Liefering i første omgang, men med forhåbentligt enten et gruppespil i Champions League eller Europa League, kan det pludselig gå hurtigt.

Asger Sørensen kan frit spille for Salzburg og Liefering mellem transfervinduerne, men dog ikke i samme spillerunde.

In this article