Benjamin Hvidt får tre år til

Benjamin Hvidts kontrakt med AGF er blevet forlænget med yderligere tre år, bekræfter klubben lørdag eftermiddag.

16-årige Benjamin Hvidt har forlænget sin kontrakt med AGF, så den nu gælder i tre år yderligere, og altså frem til sommeren 2019.

Det bekræfter AGF på klubbens egen hjemmeside, agf.dk.

Den 16-årige talentspiller, er, på trods af sin unge alder, allerede en fast figur på klubbens U/19-hold og på det danske U/17-landshold, hvorfor klubben naturligvis er glade for deres nye kontrakt med spilleren.

– Vi er glade for, at Benjamin har forlænget sin kontrakt så den nu har udløb, når han bliver seniorspiller. Det er hævet over enhver tvivl, at Benjamin er en af de spillere med størst potentiale i sin årgang, forklarer klubbens talentchef, Anders Madsen, og tilføjer, at spillerens tekniske, fysiske og taktiske kompetencer, blandt andre, er årsagerne til hans gode udvikling.

Ligeledes Hvidt glæder sig meget over sin forlængelse, da han føler, at ‘AGF er det helt rette sted’ for ham:

– Der er blevet lagt en god plan for min udvikling, og i det hele taget synes jeg, at udviklingen i AGF er spændende. Jeg har været i klubben i en del år og føler mig godt tilpas og i rigtige gode hænder. Så jeg føler, at AGF er det helt rette sted for min udvikling, forklarer Hvidt til klubbens hjemmeside, der tilføjer, at hans ophold og arrangementer med AGF, har gjort ham mere moden og udadvendt.

Hvidts kontraktforlængelse fandt sted i dag den 3. juli 2016, og kontrakten betyder altså, at han i – i hvert fald – de kommende tre år, er AGF-spiller.

In this article