Brøndby Elite Cup dag 1 – fokus på – FC Flora Tallin

I går blev den store ungdomsturnering, Brøndby Elite Cup, sparket i gang. For andet år i træk er D’BOLD til stede ved turneringen. 

FC Flora Tallin (U17) fra Estland er fokuspunktet oven på førstedagen. D’BOLD fangede holdets venstre wing efter holdets ydmygelse på hele 9-0 af Brøndby U17. 

Hvad synes du om kampen:

– Vi var meget bedre end dem, og kom hurtigt foran. Jeg tror ikke de havde et skud på mål. Vi var fokuseret kampen igennem og jeg er glad for vores gode start. Jeg scorede selv 3 mål, og det er altid fedt at score.

Hvad synes du om Danmark:

– Jeg kan rigtig godt lide Danmark. Vi er meget glade for at være her og vi vil have det bedste ud af det.

Hvad synes du om modstanderne:

– Altså.. Dem vi mødte i dag var tydeligvis ikke på vores niveau. Vi har været i Danmark før, og normalt bliver vi matchet meget bedre. Vores kampe mod danske hold er normalt meget tætte, så jeg var noget overrasket over deres (Brøndby-U17) niveau.

Hvad er den største forskel på ungdomsfodbold i Estland og Danmark:

– Jeg synes det tekniske niveau er lidt højere i Danmark, hvorimod vi i Estland spiller med mere fysisk og direkte tænkende. I Danmark er der stor fokus på boldbesiddelse, men for os er det vigtigere at være effektive med bolden både defensivt og offensivt.

Hvad drømmer du om i fremtiden:

– Jeg vil selvfølgelig gerne være professionel. Det kræver meget, men jeg vil ikke give op på min drøm.

Hvad synes du om Brøndby Elite Cup:

– Der er en rigtig fed turnering, hvor vi kommer til at møde mange nye modstandere. Jeg glæder mig til de næste kampe.

Kantspilleren scorede 3 af kampens i alt 9 mål.

In this article