Brøndby sender U/19-landsholdsspiller på græs i 1. division

Superliga-klubben Brøndby udlejer for det kommende halve år 18-årige Mads Juel Andersen til HB Køge.

Den talentfulde midtstopper Mads Juel Andersen skal det næste halve år trække en anden trøje end den blågule fra Brøndby over hovedet, når han skal i kamp.

Vestegnsklubben har nemlig udlejet U/19-landsholdsspilleren til HB Køge i 1. division, hvor han det kommende halve år skal tørne ud, og det glæder sportschef Per Rud.

– Det er klart at vi hellere havde lavet en permanent aftale, men det er vores økonomi desværre ikke til i øjeblikket. Alligevel glæder vi os over aftalen, da Mads kommer fra en høj hylde. Vi håber selvfølgelig, at parterne bliver så glade for hinanden at aftalen kan gøres permanent på et tidspunkt, men det afhænger jo af Brøndby, og såfremt der er spilletid til Mads i Brøndby vil det selvfølgelig være naturligt, at de hiver ham hjem permanent igen, fortæller den tidligere Brøndby-sportschef til klubbens hjemmeside.

 – At han overhovedet vil til os er meget positivt. Mads ser gode muligheder for spilletid her, og netop det faktum gør, at vi kan hente dygtige og talentfulde spillere, som ser HB Køge som en mulighed for at få spilletid i kampe, hvor der er noget på spil. På det punkt er HB Køge stadig en meget attraktiv klub, for hos os er vejen til førsteholdet bare kortere end i de allerstørste klubber.

Den store og stærke midtstopper har to ungdomslandskampe på CV’et. Han har fået trøjenummer seks, og forventes at være med i søndagens sæsonpræmiere mod Vendsyssel.

In this article