D´BOLD er tilstede ved årets Vildbjerg Cup

Logo

Europas fjerdestørste fodboldturnering for ungdomshold foregår i denne uge, og D´BOLD vil være tilstede og følge turneringen.

Vildbjerg Cup 2016 skydes igang i morgen torsdag, og D´BOLD vil være dér tilstede og følge turneringen. Turneringen er Europas fjerdestørste ungdomsturnering i fodbold, som afholdes for 38. gang denne sommer og foregår til og med søndag.

Hold fra lande som USA, Bosnien-Hercegovina, England og resten af Skandinavien er tilstede og deltager i turneringen som spilles lidt nordvest for Herning. Turneringen spilles på i alt 44 baner, hvor der fra torsdag og hen over weekenden vil bliver spillet omtrent 1.900 kampe fordelt på 33 spillerækker.

Turneringen har længe haft gode anmeldelser og har mange faciliteter for børn i alle aldre. Derudover ligger turneringen tæt på sæsonstarten, hvilket flere hold også benytter sig af. Så er du i nærheden eller spiller en bekendt, vil vi her på D´BOLD råde jer til at besøge en turnering med en masse motiverede og fodboldlystne unge mennesker fra flere forskellige kontinenter.

In this article