Vraget Brøndby-talent har fundet ny klub

Marcus Weiss var en af de spillere fra årgang 1997, som Brøndby ikke satsede på og rykkede op i Superligatruppen i denne omgang. Nu har midtbanespilleren fundet ny klub, Jægersborg IF.

Konkurrencen i Brøndbys ungdomsafdeling er stor, og ikke alle får chancen for at spille foran de blågules loyale tilskuere. En af dem, som for en stund må udsætte drengedrømmen, er Marcus Weiss. Han og to andre 1997’ere fra Masterclass fik ikke forlænget aftalen med Brøndby IF, men det betyder dog langt fra, at fodboldkarrieren har nået sin ende. Snarere tværtimod:

–Jeg har fået et rigtig fint tilbud fra Jægersborg, som jeg føler var det rigtige for mig. Jeg vægter spilletid rigtig højt her i starten af min seniorkarriere, hvilket tilbuddet fra Jægersborg forhåbentlig kan give mig. Jægersborg er et sted med nyt trænerteam og en ung og spændende trup, siger Marcus Weiss til 3point.dk

Der er for midtbanespilleren ingen tvivl om, at slutdestinationen i karrieren ikke er Jægersborg IF, som spiller i Danmarksserien:

– Jeg føler, at dette sted kan være med til at fungere som det springbræt, jeg søger, i formålet om at sende mig videre til nogle bedre rangerede klubber. Jeg har gjort det klart for mig selv og trænerteamet, at det er dét, der er mit mål.

Skiftet kan måske virke som et skridt ned for Weiss. Fra et elitært miljø i Brøndby med mange ugentlige træningspas, er niveau og setup ikke det samme i Danmarksserieklubben. Det skræmmer dog langt fra den tidligere Brøndby-spiller:

-Mine ambitioner og min motivation er stadig i top, så jeg ser frem til en succesfuld og spændende tid i Jægersborg.

In this article