Dehn skifter til Viborg

20-årige Jacob Dehn skifter til Superliga-klubben Viborg FF, som har udstyret forsvarsspilleren med en to-årig kontrakt.

Jacob Dehn har siden afskeden med Vejle Boldklub i starten af måneden været på klubjagt. Han har både været til prøvetræning hos svenske Falkensbergs FF, mens han den seneste uge har trænet med i Viborg.

Viborg-cheftræner Johnny Mølby har været så tilfreds med Dehns indsats, at han har udstyret ham med en to-årig kontrakt.

Den forhenværende Vejle-stopper er naturligvis glad for skiftet til sin nye klub.

– Viborg er en god og sund klub med en masse dygtige spillere, og jeg har haft nogle gode træningsdage her i sidste uge. Det har været et mål for mig at komme tilbage til en klub i Alka Superligaen, og jeg er rigtig glad for, at det bliver i Viborg. Nu glæder jeg mig bare til at komme rigtigt i gang her, siger Jacob Dehn til klubbens hjemmeside.

Viborg-træner Mølby siger følgende om sin nye spiller:

-Jacob er en ung og spændende forsvarsspiller, der har efterladt et godt indtryk efter sin prøvetræning her. Han er ambitiøs og ærgerrig, har en rigtig god attitude, og så kommer han med en god erfaring på trods af sin unge alder.

Jacob Dehn fik allerede debut i den bedste danske række som 16-årig for Randers FC, mens det også er blevet til 40 landskampe for diverse U-landshold.

In this article