Dortmund-Bruun assisterede i førsteholdets testsejr

Embed from Getty Images

Jacob Bruun Larsen spillede første halvleg og lagde op til et mål, da Dortmund fredag aften sejrede med 5-2 over undertippede Erkenschwick i en testkamp.

Pierre-Emerick Aubameyang, Sokratis Papastathopoulos og Roman Weidenfeller er ikke just den type spillere, 17-årige Jacob Bruun Larsen har været vant til at spille sammen med igennem sin fodboldkarriere.

Ikke desto mindre var det iblandt sådanne navne, at Dortmund-danskeren fredag aften fik lov at starte inde for Dortmunds førstehold i en testkamp mod Erkenschwick fra de noget lavere rangerede rækker.

Efter et kvarters spil udnyttede Bruun Larsen også startpladsen til at vise sig frem. Et godt indlæg fra danskeren endte med, at en Erkenschwick-spiller sendte læderet i eget net, og bringe Dortmund planmæssigt foran 2-0.

Efter de første 45 minutter skiftede Dortmund-træner Thomas Tuchel samtlige 11 mand, og lod nye komme til. Det ændrede dog ikke ved kampens udfald. Dortmund vandt testkampen med 5-2.

In this article