Dortmund-dansker efterudtaget til sommerens OL

Embed from Getty Images

Borussia Dortmunds dansker Jacob Bruun Larsen er blevet udtaget til OL-truppen grundet afbud fra Uffe Bech og Yussuf Poulsen. Det melder klubben nu ud på deres hjemmeside. 

Grundet afbud fra Uffe Bech og Yussuf Poulsen, har U/21-landstræner Niels Frederiksen, som står for sommerens OL-hold, måtte udtage to ekstra spillere til igen at fylde truppen ud, og derfor har Frederiksen kigget over den tyske grænse, hvor Jacob Bruun Larsen har imponeret i opstarten for Borussia Dortmund.

Men om Jacob Bruun Larsen skal rejse til Rio vides dog endnu ikke. Bruun Larsen var ikke med i den første trup, som Niels Frederiksen udtog, og DBU har endnu ikke givet en melding om hvorvidt at Dortmund-danskeren er afløseren.

17-årige Jacob Bruun Larsen er i disse dage i Kina med førsteholdstruppen, hvor man har mødt Manchester United og møder Manchester City torsdag. Den anden afløser er Jacob Barrett Laursen, som oprigtigt var reserve til slutrunden.

In this article