Esbjerg skriver kontrakt med 15-årig

Rasmus Rejnhold har i dag skrevet under på en treårig aftale med Esbjerg fB. Angriberen, som bliver beskrevet som målfarlig og hurtig, indgår fra den kommende sæson i U/17-ligatruppen.

Han blev for ikke så længe siden udtaget til det kommende U/16-landshold, og fredag d. 8. juli har Rasmus Rejnhold skrevet under på sin første kontrakt som fodboldspiller. Det går stærkt for den tidligere SGI-spiller, som efter sommerferien skal i 9. klasse på Vitaskolen, og der er ingen tvivl om, at den gode periode og kontrakten giver selvtillid, fortæller han til efb.dk:

-Jeg er glad for, at klubben satser på mig. Det er noget af det, jeg har kæmpet for. Det giver masser af selvtillid, og selvtillid er vigtigt som målscorer. Kontrakten gør, at jeg kan fokusere 100% på fodbolden og skolen.

I sidste sæson var han en fast bestanddel af EfBs U/15-hold, som sluttede på fjerdepladsen i landets bedste række, U/15 Drenge Vest 1. Nu gælder det så nye udfordringer i U/17 Ligaen, og det er Rasmus Rejnhold faktisk godt rustet til. I sidste sæson trænede han to gange om ugen med U/17-ligaholdet:

-Jeg har skullet vænne mig til et hurtigere tempo og mere fysik i træningen. Det har været hårdt, men lærerigt. På den måde lærer man, hvor meget det kræver at være en del af U17-ligatruppen.

Med Rasmus Rejnhold på holdet håber EfB at forbedre sidste sæsons placering som nummer ni i U/17 Ligaen. Den nye sæson sparkes i gang d. 8. august mod FC Nordsjælland.

In this article