FC Midtjylland-talent om debut: Det var en forløsning

Kristian Riis fik i går sin officielle debut for FC Midtjylland, da ulvene torsdag aften slog FK Suduva i Europa League-kvalifikationen med 1-0. Forsvarstalentet var både glad og stolt over debuten.

Sammen med otte andre U/19-spillere er Kristian Riis fra denne sæson blevet en del af FC Midtjyllands Superligatrup, som har tyvstartet sæsonen med to europæiske kampe mod litauiske FK Suduva.

Efter en smal 1-0 sejr på MCH Arena skulle FC Midtjylland i går gøre arbejdet færdigt i Litauen. Hurtigt kom danskerne foran med 1-0, og da midtjyderne tilmed dominerede kampen totalt, blev der aldrig tvivl om kampens udfald.

Med en halv time tilbage af opgøret kom Kristian Riis på banen til sin debut, og efter kampen delte den unge, storsmilende forsvarsspiller ud af sin glæde til fcmtv:

-Det var en forløsning. Det er noget, jeg har kæmpet for, siden jeg startede, så for mig var det en rigtig stor dag. Jeg er super glad og stolt af, at den kommer så tidligt i det her forløb, hvor jeg lige er blevet rykket op.

Det har også været hårdt, fortæller forsvarstalentet:

-Det har været hårdt, og man har lige skulle vænne sig til niveauet og tempoet, men jeg synes også, det er gået rigtig godt, og jeg er kommet rigtig godt ind i truppen.

FC Midtjylland skal i næste runde af Europa League-kvalifikationen møde FC Vaduz, som til dagligt spiller i den bedste, schweiziske række. Kristian Riis har spillet syv kampe for de danske ungdomslandshold.

In this article